Walk-In Tutoring Schedule Winter 2024

Just a reminder we will be offering our tutoring services through the online format, and we will have some in-person tutoring on campus.

We have transitioned from using Zoom to using Microsoft teams.  This allows the tutors more functions when doing virtual tutoring. Please use the links below to either download teams or you can sign in through a web browser.  You just need to sign in with your PCHS email address.

Download Teams | Join on the web

All students who want individual tutoring will need to complete this linked form Tutor Request Form. I will email you back 24-48 hours after you submit your form. If you do not hear back from me within that time frame email me directly. You can meet with the tutors online or phone or in person once you have confirmed a time with them.  Tutoring is still $5 per hour you can discuss payment for the tutoring directly with the tutor.  Students will need to sign in with their PCHS accounts to access the Microsoft Teams meeting.

As a reminder when you join any of the Microsoft Teams meetings for walk-in tutoring, please unmute yourself and announce yourself so the tutor will know you are there. You do not need to RSVP for the zoom walk-in hours you just join the link at the time of the zoom meeting.  All payments are discussed with the tutor, and you can pay via Zelle, Cashapp, Venmo, or Apple Pay. Whichever you and the tutor decide on works best.

 

Walk-In Tutoring Schedule Winter 2024

All times are EST

Sundays

Online
6PM-9PM (3hr)
Subjects: FCM/East/West, Bioscience/Anatomy, & Points with Oliva Choi

Click here to join the meeting

Mondays

Online
8AM -11AM (3hr)

Subjects East/West/FCM & Anatomy/Biosciences & Herbs (Masters/Massage Subjects) with Ray Sheen

Click here to join the meeting

 

 

Online
6PM-9PM (3hr)
Subjects: FCM/East/West, Bioscience/Anatomy, Points & Herbs (All Subjects) with Shefali Batra

Click here to join the meeting

 

Tuesdays

Online
8AM -10AM (2hr)
Subjects: FCM/East/West, & Points with John Li

Click here to join the meeting

 

Online
10AM -12PM (2hr)
Subjects: FCM/East/West, Points & Herbs with Kira Schneider

Click here to join the meeting

 

In Person

1PM-3PM (2hr)
Subjects: FCM/East/West, Bioscience/Anatomy, Points & Herbs (All Subjects) with Hannah Lewis

Student Lounge – Ends Week 14 – NY campus only

Online
3PM-5PM (2hr)
Subjects FCM/East/West, Points & Biosciences/Anatomy/Chemistry with Mary Paradissis

Click here to join the meeting

 

Online
6PM-9PM (3hr)
Subjects: Points with Winnie Chan

Click here to join the meeting

 

Wednesdays

 

Online
8AM -11AM (3hr)
Subjects: FCM/East/West, Points & Herbs with Kira Schneider

Click here to join the meeting

 

Online
11AM-2PM 3hr)
Subjects: (FCM/East/West, Bioscience/Anatomy, Points & Herbs) (All Subjects) with Elissa Moon

 

Click here to join the meeting

 

Online
2PM-4PM 2hr)
Subjects: Bioscience/Anatomy & Herbs with Mo (Yvonne Mo)

Click here to join the meeting

 

Online
6PM-9PM (3hr)
Subjects: Points with Winnie Chan

Click here to join the meeting

 

 

Thursdays

 

Online
8AM-11AM 3hr)
Subjects: (FCM/East/West, Bioscience/Anatomy, Points & Herbs) (All Subjects) with Elissa Moon

Click here to join the meeting

 

Online
11AM-1PM (3hr)
Subjects: FCM/East/West, Bioscience/Anatomy, Points & Herbs (All Subjects) with Shefali Batra

Click here to join the meeting

 

Online
1PM-3PM (2hr)
Subjects: FCM/East/West, Bioscience/Anatomy, Points & Herbs (All Subjects) with Hannah Lewis

Click here to join the meeting

 

In Person
1:30PM-4:30PM (3hr)
Subjects: FCM/East/West and Points with Joel Perez Mora

Classroom 17 – Ends Week 14 – NY campus only

 

 

Online
6PM-9PM (3hr)
Subjects FCM/East/West, Points & Biosciences/Anatomy/Chemistry with Mary Paradissis

Click here to join the meeting

 

Fridays

 

Online
7AM -10AM (3hr)

Subjects East/West/FCM & Anatomy/Biosciences & Herbs (Masters/Massage Subjects) with Lillian Luu

Click here to join the meeting

 

Saturdays

 

None